Circus.nl promoties

WK Challenge Circus.nl

Met de WK Challenge van Circus.nl Sport kan je gratis een deel van €20.000 winnen. Beleef het WK voetbal nog intenser door jouw juiste voorspellingen.

Circus.nl

WK Challenge Circus.nl meedoen

Meedoen is gratis voor alle actieve spelers bij Circus.nl Casino & Sport. Nog geen account? Meld je aan via de banner boven en pak ook nog eens een mooie welkomstbonus.

Circus.nl Sport WK Challenge €20K

Je kunt je voetbal voorspellingen uitbrengen van 10 november tot en met het einde van het WK in Qatar op 18 december. Alle wedstrijden van het Wereldkampioenschap maken deel uit van de Challenge. Het leuke is dat de punten worden verdubbeld tijdens de directe eliminatiefase. Dus ook als je op het begin niet zo goed scoort kan je toch nog winnen met goede voorspellingen in de KO fase van het toernooi.

Puntentelling

Tijdens de groepsfase ontvang je 10 punten als je het resultaat van een wedstrijd correct voorspelt (dus de normale 1 x 2 weddenschap). Heb je de juiste eindscore voorspelt? Je ontvangt naast de 10 punten, nog eens 15 bonuspunten, dus in totaal 25 punten.

Tijdens de knock-out fase van het WK in Qatar kan je meer punten verdienen. Als je een wedstrijd correct voorspelt krijg je 20 punten. Heb je ook nog de score correct? Super, dan krijg je 30 bonuspunten, dus in totaal 50 punten!

Boosters WK Challenge Circus.nl

Wat deze Challenge extra leuk maakt zijn de 5 Boosters die je krijgt. Hiermee verdubbel je je punten op de wedstrijd van jouw keuze. Gebruik ze goed. Elke Booster is maar één keer geldig! Win met de Circus.nl promoties extra Boosters tijdens het toernooi. Als het Nederlands elftal speelt worden je punten al automatisch met 2 vermenigvuldigd. Hoever zullen ze komen?

Prijzenpot

Tijdens het WK wordt er door Circus Sport een algemeen klassement bijgehouden. De top 100 pakt mooie prijzen.

1e = €5.000

2e = €3.750

3e = €2.500

4e = €1.750

5e = €1.250

6e = €750

7e = €500

8e = €350

9e = €250

10e = €200

11e tot 20e = €150

21e tot 30e = €100

31e tot 40e = €50

41e tot 50e = €20

51e tot 100e = €10

Extra promoties

  • Voorspel je de exacte score van een wedstrijd? Ontvang een 25% LIVE BetXtra die geldig is op het WK.
  • Voorspel je de exacte score van een wedstrijd van het Nederlands Elftal? Ontvang een freebet van €5 (geldig voor spelers van 24 jaar en ouder).
  • Heb jij de beste vriendengroep? Maak jouw Vriendenleague aan (min. 5 pers.). Aan het einde van de challenge zullen de 5 beste scores uit iedere league tellen!

WK Challenge Circus.nl, Super Odds, Match of the Week

Maar er zijn ook nog diverse andere mooi acties. Zo zijn er speciale Super Odds van 100 voor nieuwe spelers. Of pak je liever de Free Bet van €20 met de Match of the Week? Met de BetXtra en Hot Odds pak je dagelijks boosted odds om je potentiele winst te vergroten. Genoeg promoties dus bij Circus.nl Sport. Meld je aan en doe mee!

Voorwaarden

Lees even de voorwaarden door voordat je meedoet aan deze actie.

  •  Het “voorspellingsgedeelte” van de Challenge is alleen toegankelijk voor spelers die de afgelopen 30 dagen een sportsbet hebben geplaatst, met uitzondering van nieuwe spelers. Ze hebben recht op 30 dagen na registratie voordat ze aan deze regel worden onderworpen.
  •  De BetXtra is alleen bruikbaar op live bets met echt geld (single & combi), minimale odds 1.30, maximale inzet €50 en een maximale. extra winst van €1.000. De BetXtra zal binnen 24 uur na afloop van de kwalificerende wedstrijd worden toegekend.
  •  De freebet (beschikbaar voor spelers vanaf 24 jaar) zal binnen 24 uur na afloop van de kwalificerende wedstrijd worden toegekend en heeft een geldigheidsduur van 7 dagen.

Deelname aan de Challenge kan vanaf 18 jaar. Om in aanmerking te komen voor het winnen van prijzen dient de speler op 20 november 2022 de leeftijd van 24 jaar te hebben bereikt.