Formule 1 wedden

De Formule 1 is zonder twijfel de grootste motorsport ter wereld. Tegenwoordig zijn de auto’s sneller dan ooit en de coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen zijn wereldsterren. Wil jij ook extra geld verdienen? Dat kan met Formule 1 wedden in alle uithoeken van de wereld. Zet geld in op de Grand Prix van Mexico tot Australië.

De Formule 1 is een sport die glitter en glamour combineert met snelheid, techniek, talent en de kans op gevaarlijke crashes met duizelingwekkende snelheden.

Live Formule 1 wedden

Gokken op de Formule 1 is buitengewoon populair. Dat is vooral te danken aan de mogelijkheden van live wedden op de F1. Je kunt als fan namelijk nog inzetten voor of tijdens de race, waardoor kijken naar een F1 Grand Prix nog meeslepender wordt. Wedden op autosport beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de Formule 1.

Live Formule 1 wedden

In Amerika is bijvoorbeeld de NASCAR enorm populair. En wat dacht je van de 24 uur van Le Mans? Dit is de oudste actieve sportwagenrace ter wereld die als sinds 1923 jaarlijks in Frankrijk plaatsvindt.

Omdat de F1 races enkele uren duren met constante verandering van de omstandigheden is het live wedden op de F1 zo spannend en mooi. Valt er bijvoorbeeld ineens een regenbui dan wordt het voor de coureurs met droogweerbanden noodzakelijk om een pitstop te gaan nemen. Dit kan kostbare tijd kosten en misschien wel een podiumplek.

Van Max Verstappen weten we bijvoorbeeld dat het een uitstekende regenrijder is. Dus de uitgelezen mogelijkheid om wat extra geld op hem in te zetten! Voor echte Formule 1 fans kunnen deze details een enorm voordeel bieden tijdens het live gokken op de Formule1.

Formule 1 wedden odds en inzetmogelijkheden

Als je naar de F1 inzetmogelijkheden kijkt zal je zien dan je niet alleen op de winnaar van een bepaalde Grand Prix of het coureurskampioenschap kunt inzetten. Traditioneel waren Formule 1 weddenschappen alleen beschikbaar op het kampioenschap van de coureurs, constructeurs of de winnaars van elke Grand Prix. Maar tegenwoordig kun je gokken op elk detail van de Formule 1. Dus al tijdens de kwalificatie heb je diverse inzetmogelijkheden.

Wedden op F1 kwalificaties

Als echte F1 fan kan je natuurlijk niet wachten tot de race op zondag om geld in te zetten. Dat doe je namelijk al met de kwalificaties! De populairste weddenschap is wie er op pole position komt te staan. Maar ook geld inzetten op wie de snelste rondetijd zal behalen tijdens de kwalificatie is populair.

Wedden op de Grand Prix

Na de kwalificatie is de het tijd voor de echte race: de Grand Prix op zondag. Op deze dag zelf heb je de meeste inzetmogelijkheden. De populairste weddenschappen op de race dag zelf zijn die voor de winnende coureur/constructeur of de snelste ronde.

Maar je hebt nog veel meer inzetmogelijkheden zoals wie een podiumplek zal behalen, hoeveel auto’s de race zullen uitrijden, de coureurs tegen elkaar (bijv. Max Verstappen vs. Lewis Hamilton) of wanneer er de safety car zal worden ingezet.  Veel inzetten worden ook gemaakt op het beste constructeurs team zoals Red Bull – Tag Heuer, Ferrari, McLaren –Renault en natuurlijk Mercedes.

Formule 1 wedden: Speed Row Betting

Erg leuk om geld op in te zetten is het zogenaamde Speed Row Betting. Hierbij zet je in op vijf coureurs die je van tevoren kiest. Op welke positie de coureurs finishen is niet belangrijk. Wat wel van belang is de volgorde van finishen van al je gekozen coureurs.  Alleen dan win je de weddenschap. De werkelijke positie van de coureurs in de hele race is niet belangrijk. Eigenlijk verwijder je gewoon alle andere coureurs uit de race en heb je je eigen mini-Grand Prix tussen deze vijf coureurs.

Formule 1 wedden op het seizoen

Als je op lange termijn geld wilt inzetten is wedden op het F1 seizoen misschien iets voor jou. In de loop van het seizoen kun je gokken op de winnaar van het coureurs- of constructeurskampioenschap, evenals het aantal punten dat een coureur zal verdienen, of zelfs een handicapweddenschap tussen coureurs. Je kunt ook gokken op het aantal podiumplaatsen. En als je van een echt lange termijn gokken houdt kan je bijvoorbeeld gokken op het aantal kampioenschappen dat een bepaalde coureur tijdens zijn carrière wint.  Gok bijvoorbeeld op het aantal overwinningen van Max Verstappen. We hopen dat dit er nog erg veel worden en dat zijn F1 carrière nog lang mag duren.

F1 gokstrategieën

Zoals bij veel wedstrategieën is ook bij de F1 kennis macht. De Formule 1 is altijd een sport met duidelijke favorieten, maar er gebeuren regelmatig verrassende dingen die jij als kenner wel kunt voorspellen. Pak dus snel je bonus bij een van onze streng geselecteerde bookmakers en begin met wedden op Max Verstappen en de Formule 1. De bookies hebben wekelijks mooie promoties waar je gratis weddenschappen en andere leuke bonussen krijgt. Check dus regelmatig deze rubriek.

Veel gestelde vragen (FAQ’s):

🏁 Bieden alle online bookmakers wedden op F1 aan?

Ja, de Formule 1 is een internationale sport die overal ter wereld wordt verreden en bekeken. Je kunt dus bij alle online bookmakers je weddenschappen plaatsen op alle Grand Prix met de beste odds en welkomstbonussen.

🏁 Hoe begin ik met wedden op Formule 1?

Dat is vrij eenvoudig. Kies een bookmaker op onze website. Wij promoten alleen betrouwbare en veilige Europese casino’s en bookies met officiële vergunningen, dus dat zit wel goed. Maak een account aan en plaats je favoriete weddenschap. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld hoeveel uitvallers er zullen zijn, wie het seizoen of de race wint en veel meer.

🏁 Krijg ik een welkomstbonus voor het wedden op Formule 1?

Ja, als nieuwe klant bij een online bookmaker krijg je altijd een welkomstaanbieding. Dat varieert van gratis weddenschappen tot risk free bets. Let wel op de voorwaarden als je een bonus claimt.

🏁 Is het slim om het F1 nieuws te volgen als ik wil wedden op de Formule 1?

Ja, dat is natuurlijk slim. Hoe meer kennis, hoe beter je weddenschap. Volg ook de trainingen en kwalificaties en pas daar je weddenschappen op aan. Live wedden is ook slim omdat je dan met veel meer dingen rekening kan houden zoals plotselinge weersveranderingen waardoor sommige coureurs in het voordeel kunnen zijn.