Circus.nl promoties

PSV – AZ wedden

Op zaterdagavond krijgt PSV in het eigen Philips Stadion AZ uit Alkmaar op bezoek. Wedden op PSV – AZ is mogelijk bij de legale bookmakers met freebet.

Circus.nl

PSV – AZ wedden met free bet

Als je een gokje wilt wagen op PSV – AZ kan je bij Circus.nl Sport een gratis weddenschap tot €20 verdienen. Plaats jou bet op PSV tegen AZ, selecteer de promotie in jouw betticket en ontvang een 100% freebet tot €20 (als je ook €20 inzet op de wedstrijd). Nog geen account bij Circus.nl? Meld je hier aan en geniet van de mooie welkomstbonus. Je kunt kiezen uit de Superodds of tot €250 aan freebets. Let wel even op de voorwaarden voor de welkomst bonus en de gratis weddenschap.

Voorwaarden

– Deelname alleen voor 24 jaar en ouder.

– Alleen single bets, prematch & live. Minimale odds moeten 1.30 zijn en de maximale free bet is €20.

– Accepteer jouw deelname voor de promotie in je betticket.

– De kwalificerende bet en de freebet zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden.

– De freebet (maximaal 1 per speler) zal automatisch worden ontgrendeld op het moment dat de kwalificerende bet volledig is afgerond.

Succes met wedden dit weekend!

PSV - AZ wedden odds

PSV – AZ voorbeschouwing

PSV heeft het traditioneel moeilijk tegen AZ. De laatste drie seizoenen werd er namelijk niet gewonnen van AZ. Met het naderende wereldkampioenschap in Qatar zal de ploeg van Ruud van Nistelrooij nog een keer willen vlammen en als winterkampioen de WK stop ingaan. Als we naar de odds kijken moet dat wel lukken volgens de bookmakers. Voor een thuisoverwinning van PSV krijg je slechts 1.56 uitbetaald per ingelegde euro. Voor een overwinning van de Alkmaarders zijn er hele mooie odds van 5.65. Misschien de moeite waard om een gokje te wagen? Het zal waarschijnlijk geen walk-over worden verwachten wij, al is PSV in tegenstelling tot Ajax in goeden doen.