Circus.nl promoties

Match of the Week

Ieder weekend kan je bij Circus.nl een free bet verdienen tot €20 met de Match of the Week.

Daarbij kiezen ze een topwedstrijd uit waar je op kunt wedden en die gratis weddenschap tot €20 kunt verdienen. Deze week is de Match of the Week een topper uit de Engelse Premier League: Chelsea vs. Manchester United op Stanford Bridge. Meedoen is simpel: Plaats jou bet op de Match of the Week en ontvang een 100% free bet tot €20, ter waarde van jouw inzet.

Match of the Week Circus.nl Chelsea vs Man. United

Match of the Week voorwaarden

  • Je kunt alleen meedoen als je 24 jaar of ouder bent (dit is een wettelijke verplichting).
  • Alleen single bets, prematch & live met minimale odds van 1.30 en maximale freebet van €20.
  • Accepteer jouw deelname voor de promotie in je betticket.
  • De kwalificerende bet en de freebet zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden.
  • De freebet (max. 1 per speler) zal automatisch worden ontgrendeld op het moment dat de kwalificerende bet volledig is afgerond.

Nieuwe spelers

Heb je nog geen account bij Circus.nl Sport? Geen probleem. Klik op de banner en binnen enkele minuten is je spelersaccount aangemaakt. Dit eenmalige proces is VERPLICHT bij alle legale online Nederlandse casino’s en bookmakers. Als nieuwe speler kan je bij Circus kiezen uit verschillende bonussen.

Voor wedden op voetbal zijn dat er 2. Ga je voor €250 aan freebets, of toch liever de superodd van maar liefst 50x je inzet? Beide zijn zeer interessant. Kies de bonus die het beste bij jou aansluit. Wij denken dat voor kleine gokkers de superodd het aantrekkelijkste is. Daar hoef je maar €1 in te zetten om kans te maken op €50! Als je maximaal wilt profiteren pak je de 25 free bets van ieder €10. Let wel op dat je daarvoor minimaal €500 moet storten! Lees alle voorwaarden bij aanmelden op de site van Circus.nl.

Veel succes met wedden op de Match of the Week bij Circus.nl!