Virtual Sports

Wist je dat je naast de gewone weddenschappen op voetbal en alle andere sporten ook kunt inzetten op Virtual Sports bij Bet777? Maar wat zijn Virtual Sports en hoe doe je eraan mee? Meld je aan en speel net als de beroemdste Belgische acteur Jean Claude van Damme bij Bet777!

Virtual Sports spelen

Virtual Sports kent dezelfde regels als wedden op sport, maar het betreft geen echte wedstrijden en competities. Vandaar dat het virtueel wordt genoemd. Het grote voordeel van deze manier van wedden is dat je 24 uur per dag een gokje kunt wagen omdat er constant nieuwe wedstrijden beginnen.

Virtual Sports eindscore

Bij Bet777.be kan je virtueel gokken op Football(voetbal), Horse Racing(paardenrennen) en Greyhounds (racen met hazewindhonden). Let erop dat deze sportevenementen fictief zijn. Maar het kan wel zo zijn dat sommige zijn gebaseerd op echte evenementen.

Kansen en odds

Net als bij echte sportwedstrijden zijn er bepaalde noteringen(odds) voor de verschillende uitkomsten. Nadat de speler zijn weddenschap heeft geplaatst wordt het resultaat bepaald door het toeval. Dit gebeurt met behulp van een RNG (Random Number Generator of generator voor willekeurige getallen).

honden races

Het principe is dus hetzelfde als bij een online gokkast waar prijzen ook geheel willekeurig vallen. In tegenstelling tot gokken op echte evenementen wordt de uitkomst niet beïnvloed door onvoorspelbare zaken zoals blessures of de vorm van een team of speler. Het leuke is dat je niet alleen de uitkomst van je weddenschap krijgt te zien maar deze ook live kunt volgen door middel van een virtuele animatie. Het is dus net of je er live bij bent! Wat echt superfijn is dat er om de 3 minuten een andere wedstrijd begint. En dat 24 per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar! Je kunt dus zo meedoen en je weet snel of je gewonnen hebt.

Oefenen

De Virtual Sports zijn ook leuk om te oefenen voor het echte wedden op sport. Het principe is hetzelfde. Kies je sportevenement en zet in op weddenschap van je keuze. Je ziet dan meteen rechts in beeld welke weddenschap je hebt gekozen met welke inzet op je wedbriefje of betting slip. Klik onderaan op je wedbriefje op de groene Place Bet knop en je weddenschap is geplaatst. Na een animatie van 1 minuut weet je of je gewonnen hebt! Reuze spannend en razendsnel!

Paarden races

Het grote voordeel ten opzichte van het echte wedden op sport is dat je hier geen verstand van sport hoeft te hebben. Het is gewoon een leuke en spannende manier om in te zetten op virtuele sporten. Wel is het ideaal om het wedden op voetbal en sport onder de knie te krijgen door middel van de inzetten op je wedbriefje. Probeer het maar eens en vergeet niet je welkomstbonus te claimen!