Wedden op Johan Cruijff Schaal

Aanstaande zaterdag 4 augustus treffen de regerend kampioen PSV en de bekerwinnaar Feyenoord elkaar om de winst van de traditionele Johan Cruijff Schaal. Beide ploegen zijn nog volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Dus dit duel lijkt is dus de eerste serieuze graadmeter voordat ze weer aantreden in de Eredivisie.

Het duel wordt in tegenstelling tot vorig seizoen gespeeld in het stadion van de kampioen. PSV heeft in deze editie van de Johan Cruijff Schaal dus het thuisvoordeel tegen Feyenoord. Gezien de voorspellingen van de bookmakers lijkt de regerend kampioen van de Eredivisie toch de favoriet voor het wedden op Johan Cruijff Schaal. Mocht Feyenoord het tegendeel kunnen bewijzen dan levert je dat een ontzettend leuke uitbetaling op!

Wedden op Johan Cruijff Schaal favoriet

Titelhouder PSV zal voor het eerst met de nieuwe coach Mark van Bommel aantreden in het officiële duel om de Johan Cruijff Schaal. PSV draaide Een prima voorbereiding met overwinningen op bekende internationale teams zoals Galatasaray, Olympiakos en Valencia. De selectie is verder ook verstrekt met Eredivisie bekenden zoals Nick Viergever die overkwam van Ajax. Denzel Dumfries van SC Heereveen en linksback Angelino die transfereerde van Manchester City. De selectie van PSV lijkt voor het duel om de Johan Cruijff schaal al behoorlijk in balans. Ook bleven transfers van sterkhouders zoals Hirving Lozano en Jeroen Zoet voorlopig nog uit. Als logisch gevolg van de prima oefenreeks en selectiebalans kiezen de bookmakers de ploeg van van Bommel als favoriet voor het wedden op PSV – Feyenoord.

Feyenoord nieuwe kansen?

De ploeg van Giovanni van Brockhorst won in de laatste test tegen het Spaanse Levante in eigen huis met 2-1. Ook de Rotterdammers draaiden een prima voorbereiding met oefenduels tegen Fenerbahce, FC Basel en laatstgenoemd Levante. De ploeg verloor net als tegenstander PSV voorlopig nog geen sterkhouders. Nicolai Jorgensen, Tonny Vilhena en Steven Berghuis lijken voorlopig nog te blijven bij Feyenoord. Ook bleef ras-voetballer Robin van Persie. Feyenoord versterkte zich nog met Jordy Clasie, Yassin Ayoub en Luis Sinisterra. Zou Feyenoord kunnen verassen in het duel om de Johan Cruijff Schaal? Een stunt voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst levert je een hoge uitbetaling op voor het wedden op Johan Cruijff Schaal.

Wil je alvast wedden op alle grote competities als de Premier League, de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of simpelweg op iedere andere competitie? Geen probleem! Via onze speciaal geselecteerde bookmakers zet je in op jouw favoriete wedstrijd!