Promoties

Gratis mobiel wedden

Wedden op voetbal en sport is bij uitstek geschikt voor je mobieltje of tablet. Als je onderweg bent of moet wachten is dit de ideale manier om je te vermaken. Wil jij ook gratis mobiel wedden?

Dan kan bij de goede online bookmakers. Ze belonen je namelijk met een €10 gratis weddenschap op je mobieltje! En het maakt natuurlijk niet uit of je een iPhone of Android smartphone hebt. Op iedere modern mobieltje kan je inzetten. Als slimme gokker pak je natuurlijk ook de welkomstbonus mee voor nieuwe spelers. Dubbel voordeel!

Gratis mobiel wedden

Gratis mobiel wedden aanmelden

Als je al klant bent bij een online bookmaker moet je inloggen op je account. Nog geen account? Meld je hierboven aan en pak eerst je welkomstbonus! Ga vervolgens naar Promotions op de Sport website. Klik daar op €10 Free Bet on your first Mobile Bet en klik vervolgens op de OPT IN knop. Dat was alles! Om de gratis mobiele weddenschap te krijgen moet je wel eerst zelf een weddenschap plaatsen van minimaal €10 op je mobieltje. De quotering moet minimaal 1,60 zijn op een sportevenement van je keuze. Zodra de weddenschap is afgehandeld, ontvang je binnen 24 uur je gratis weddenschap die wordt bijgeschreven op je account. Wist je trouwens dat je bij de online bookmakers op meer dan 25.000 live events per maand kan wedden?

10 free bet NetBet

Gratis mobiel wedden voorwaarden

Zoals aan iedere bonus zijn ook aan deze gratis mobiele weddenschap een paar voorwaarden verbonden. De aanbieding kan slechts één keer per klant worden gebruikt. Vergeet je niet aan te melden voor deze promo door op de OPT IN knop te klikken onder Promotions. Weddenschappen gemaakt met gratis geld of bonusgeld tellen niet mee voor deze promotie.

Maximaal

Het maximale bedrag dat je kunt ontvangen als een gratis weddenschap is €10. Let op dat je ten minste één storting moet hebben gedaan om in aanmerking te komen voor deze aanbieding. De gratis weddenschap zal 7 dagen na ontvangst beschikbaar zijn voor gebruik. Lees de verdere voorwaarden op de site voordat je deze bonus accepteert. Veel geluk met gratis mobiel wedden.