Circus.nl promoties

Ajax – Liverpool wedden

Ajax speelt dinsdagavond alweer de derde en laatste thuiswedstrijd in de Champions League groepsfase (speeldag 5 van 6). Waag een gokje bij Circus.nl en pak met wedden op Ajax – Liverpool een free bet tot €20!

Circus.nl

Ajax – Liverpool wedden met free bet

Ajax is ondanks dat het thuis speelt duidelijk de underdog als je kijkt naar de quoteringen bij Circus.nl Sport. Voor een overwinning van de thuisploeg krijg je een 3.75 notering. Gok je op het Liverpool van Virgil van Dijk? Dan is de quotering 1.91. Een gelijkspel betaalt je 4.20 je inzet uit.

Ajax - Liverpool wedden met freebet

Als je de free bet van €20 wilt verdienen moet je op deze wedstrijd inzetten met minimale odds van 1.30. Ga je op save en gok je op Liverpool? Of waag je toch meer een gok door op Ajax te zetten? Of je goed of fout zit maakt niet uit. Als je €20 inzet op deze pot krijg je van Circus.nl Casino een gratis weddenschap ter waarde van €20 (maximaal).

Nieuwe speler bonussen

Voor nieuwe spelers is deze actie helemaal mooi. Want dan kan je ook nog de welkomst bonus van €250 aan free bets (25x €10) of de Super Odd claimen. Voor de Super Odd hoef je maar €1 in te zetten op minimaal een gelijkspel van Ajax, en dan pak je 50x je inzet! Dubbele bonussen dus voor de verwende sportgokker. Lees de voorwaarden op de site na aanmelden.

Voorwaarden

Aan deze mooie actie zijn een paar voorwaarden verbonden die je hieronder kunt lezen.

– Voor de actie moet je minimaal 24 jaar of ouder zijn.

– Alleen single bets, prematch & live tellen mee met minimale odds van 1.30 en een maximale freebet van €20.

– Accepteer jouw deelname voor de promotie in je betticket.

– De kwalificerende bet en de freebet zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van Circus.nl.

– De freebet (max. 1 per speler) zal automatisch worden ontgrendeld op het moment dat de kwalificerende bet volledig is afgerond.