Wedstrategie

Er zijn ontzettend veel manieren om te wedden op voetbal en andere sporten. Bij voetbalweddenonline geven wij jou de beste tips om met de juiste wed opties leuke winsten te behalen met het al je inzetten. Iedere wedstrategie heeft zo zijn voor-en nadelen die we allemaal kort bespreken.

PAK HIER JE WELKOMSTBONUS BIJ BETROUWBARE PAY N PLAY BOOKMAKER!

Wedstrategie soorten:

1 X 2 weddenschap / winst, gelijkspel en verlies:

wedstrategie 1 x 2

Deze wedstrategie is de meest populaire optie met betrekking tot het voetbalwedden. Hierbij bepaal je namelijk de uitslag van wedstrijd die jij gekozen hebt. Met optie 1 geef je simpelweg aan dat de thuisspelende ploeg de wedstrijd zal winnen. Met optie 2 geeft je aan dat de uitspelende ploeg wint en met optie X zet je in op een gelijkspel tussen beide ploegen.


Wedden op de juist uitslag / exact score / correct score:

Denk jij te weten wat de exacte uitslag van de voetbalwedstrijd zal worden? Met deze wed optie bepaal jij het precieze aantal doelpunten van de wedstrijd. Met deze voetbalweddenschap valt veel geld te verdienen maar natuurlijk ligt de moeilijkheidsgraad ook wat hoger.


Meer risico=meer winst!

Beiden ploegen scoren / Both teams to score:

both teams score wedstrategie

Hierbij geef je aan of beide teams zullen scoren. Deze wedstratiegie is dan ook simpel opgezet en er zijn ook maar twee opties mogelijk: de JA of NEE optie. Deze wedoptie vergt wel wat voetbalverstand. Let bijvoorbeeld op de speelwijze en de belangen van de ploegen. Zijn beide team aanvallend ingesteld? Staat er nog wat op het spel in de reguliere competitie voor beide teams? Dan kun je er vanuit gaan dat beide teams veel kansen gaan creëren. Hebben beide ploegen aan een gelijkspel genoeg om bijvoorbeeld de groepsfase van de Champions League te overleven? Dan kun je er vanuit gaan dat er hoogstwaarschijnlijk geen doelpunten gaan vallen.


Geen gelijkspel / No draw bet:

draw no bet wedstrategie

De titel geeft al aan dat je bij deze optie inzet op een overwinning van één van beide ploegen. De meeste voorspellers van het wedden op voetbal zetten in op een overwinning van één van beide teams, dus doorgaans niet op een gelijkspel. Het is dan ook erg vervelend wanneer het bij de 1 X 2 variant uitloopt op een gelijkspel. Bij de ‘No draw bet’ variant verhoog jij je winstkans omdat je op nu twee opties kunt wedden in plaats van drie. Mocht het bij deze variant tóch uitlopen op een gelijkspel, dan krijg jij je inleg terug!


Wedstrategie met meer winst?

Doelpuntenmaker / Goalscorer:

wedden op doelpuntenmakers

Dit is een andere populaire optie voor liefhebbers van voetbalwedden. Bij deze optie kijk je vooral naar statistieken en de vorm van bepaalde spelers. Je geeft bij deze optie aan wie de doelpunten gaat maken.Hierbij heb je zelfs de optie om te wedden op degene die het eerste scoort, het laatste doelpunt of een doelpunt in het algemeen. Spitsen en creatieve middenvelders hebben natuurlijk een lage quotering. Wed een keer op een doelpunt van een kopsterke verdediger om zo een grote winst te behalen!


Handicap:

Hanicap weddenBij sommige wedstrijden lijkt het volgens de quoteringen al overduidelijk wie de favoriet of winnaar van de wedstrijd is. De wedoptie ‘handicap’ maakt het wedden op voetbal bij dit soort wedstrijden dan een stuk spannender! Je kunt bijvoorbeeld de underdog van een bepaalde wedstrijd een 0-1 voorsprong geven. Wanneer je nu inzet op een overwinning van de favoriet, dan dient de favoriet met 2 of meer goals verschil te winnen. De favoriet van de wedstrijd moet nu de 0-1 achterstand goed proberen te maken.

In het voorbeeld hierboven wordt er een 0-1 voorsprong gegeven aan PSV. Je kunt de voorsprong optellen bij de uitslag na 90 minuten voetbal. Wanneer je kiest voor de optie ‘1’, zal dit betekenen dat Ajax met 2 goals of meer verschil moet winnen. Bij optie ‘X’ voorspel je dat Ajax de wedstrijd met exact 1 goal verschil zal winnen. Bij de laatste optie ‘2’ voorspel je een gelijkspel tussen beide ploegen of een overwinning van PSV.


Goals:

goal opties

Hierbij voorspel je het aantal goals die in een wedstrijd gemaakt zullen worden. Bij deze wedoptie begint de bookmaker meestal bij 0.5 (gelijk aan minimaal 1 goal). Onderstaand leggen wij de situatie kort uit. Sparta speelt thuis tegen Feyenoord. Je zet zoals in het voorbeeld in op over (boven) of under (onder) 2.5 goals (2.5 gelijk aan minimaal 3 goals). Je besluit in te zetten op over 2.5. Feyenoord wint vervolgens de wedstrijd met 2-1, je wint in dit geval dus de voetbalweddenschap. Je had de weddenschap verloren als het bijvoorbeeld 1-1 was geworden omdat je ingezet had op minimaal 3 goals.


Kennis is macht!

Specials:

specials-penalty

Om het voetbalwedden nog spannender te maken geven de bookmakers ook nog de kans om te wedden op speciale gebeurtenissen die zicht tijdens de wedstrijd voordoen. Zet bijvoorbeeld in op het aantal corners, rode en gele kaarten, een penalty, een eigen goal of simpelweg de eerste inworp van de wedstrijd.


Systeemwedden:

Deze wedoptie geeft de mogelijkheid om op meerdere wedstrijden in een opvolgende serie te wedden. Hierbij combineer je meerdere voorspellingen en dat brengt natuurlijk extra spanning met zich mee! Met een relatief lage inzet kun je mooie bedragen winnen en ook hoef je niet eens alle wedstrijden correct te voorspellen bij de online bookmakers.