Circus.nl promoties

Wedden op WK darts 2023

Op donderdag 15 december start het PDC World Darts Championship 2022/2023. Wedden op WK darts 2023 is mogelijk bij de legale Nederlandse bookmakers met bonus.

Onze favoriet is Circus.nl. Pak daar als nieuwe speler tot €250 aan Free Bets of de Super Odds tot wel 100x je inzet! Let wel op de voorwaarden van alle bonussen 24+.

Wedden op WK darts 2023 favorieten

Wie van de beste darters ter wereld zal de cup omhooghouden op dinsdag 3 januari? Het zal een mooie strijd worden in het Alexandra Palace te Londen waar ook dit jaar weer veel Nederlanders meedoen. De titelverdediger Peter Wright is er ook weer bij.

wedden op WK Darts 2023

Zijn vorm lijkt niet zo goed als vorig jaar. Maar iedere dartsliefhebber weet dat alles mogelijk is op een WK. En de nummer 2 van de huidige ranking maakt zeker ook dit jaar weer een goede kans om als eerste te eindigen van de 96 deelnemers.

Nederlandse darters

Onze aandacht gaat vooral uit naar Michael van Gerwen. De huidige nummer 3 van Order of Merit van de PDC steekt in geweldige vorm. Dat betekent dat hij van iedereen kan winnen, zelfs als het niet loopt kan hij nu een partij uit het vuur slepen. Met grote overwinningen dit jaar zegt hij zelf dat hij de topfavoriet is. Leuk dat hij zichzelf die druk oplegt. De bookmakers denken er ook zo over want voor Michael krijg je slecht 3.5x je inzet uitbetaald als hij het WK gaat winnen. Let op dat de quotes constant kunnen veranderen.

We verwachten ook veel van Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en good old Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld. Maar er zijn veel kapers op de kust als de nr. 1 Gerwyn Price, Michael Smith, het supertalent Luke Humphries, Rob Cross, Jonny Clayton, James Wade en Gary Anderson.

Wedden op WK darts 2023 format

Het wedden op de WK darts is een zeer goed format voor de betere spelers. Waar je in de eerste en tweede ronde 3 sets moet winnen, is dat in de derde en vierde ronde al 4 sets. Tijdens de kwartfinale moet je al 5 sets winnen, in de halve finale 6 en voor de finale is het best of 13 sets en moet je er dus 7 winnen. Geen korte partijen dus waar de mindere speler met geluk door kan komen. Willen die hun slag slaan dan gebeurt dat meestal in de eerste rondes van het toernooi.  Leuk is dat je wel veel geld kan verdienen met de outsiders. Misschien een gokje wagen met je bonus? Het is altijd spannend. Veel plezier en geluk met het komende WK Darts