Wedden op kampioen Eredivisie

Het nieuwe Eredivisie seizoen is net weer begonnen en dat brengt gelijk weer spanning met zich mee met het wedden op voetbal. De bookmakers hebben in de zomerstop natuurlijk niet stil gezeten en zij hebben de titelfavorieten natuurlijk al op een rijtje gezet met de best gegevens odds! Wie wordt de nieuwe kampioen Eredivisie?

Titelhouder PSV lijkt bijvoorbeeld volgens de bookmaker NetBet niet de absolute favoriet om de titel weer binnen te halen voor het nieuwe seizoen. Dit heeft te maken met sterkhouders die vertrokken zijn. Ook hebben de nieuwe aangetrokken spelers invloed op de sterkte van de actuele PSV-selectie. Betsson ziet de Eindhovenaren lang meedoen om het kampioenschap. Maar voorlopig krijg de ploeg van Mark van Bommel de tweede quotering voor het wedden op de kampioen Eredivisie 2018 – 2019.*

Wedden op kampioen Eredivisie favoriet

De favoriet voor het winnen van de Eredivisie lijkt Ajax. De Amsterdammers kregen afgelopen jaren de complimenten voor het verkopen van spelers voor de absolute hoofdprijs. Echter kreeg het veel kritiek door het niet behalen van tastbare prijzen de afgelopen jaren. Technisch directeur Marc Overmars lijkt daar verandering in te willen brengen. En nog voordat het seizoen begon maakte hij dan ook spectaculaire investeringen.

Hij kocht voor maar liefst + 40 miljoen nieuwe spelers in, en zorgde ervoor dat de salarisschaal riant omhoog ging. Ajax heeft dan nu ook de beschikking over toppers als Dusan Tadic en Daley blind. Waar in voorbije jaren niet in deze klassespelers geïnvesteerd werd en juist de hand op de knip gehouden werd, lijkt nu de honger naar prijzen zich letterlijk uit te betalen. Door deze omslag lijkt Ajax dus de topfavoriet om de titel binnen te halen. Ook de bookmaker NetBet denkt daar dus zo over voor het wedden op kampioen Eredivisie!

Feyenoord outsider?

De Rotterdammers lijken door het verschil in de begroting achter te blijven op PSV en Ajax. Volgens de bookmakers resulteert dit zich dan ook in geen kampioenschap van het Eredivisie seizoen 2018 – 2019. Echter weten we ook dat we Feyenoord niet zomaar kunnen uitsluiten gezien de afgelopen jaren. Feyenoord won de laatste vier jaar dan ook al vijf prijzen! Mocht het zo zijn dat Feyenoord dit jaar weet te stunten dan geeft niet alleen bookie NetBet, maar ook bij andere geselecteerde bookmakers een mega uitbetaling voor het wedden op de kampioen van de Eredivisie!

*Let op dat quoteringen constant kunnen veranderen en dat aan bonussen altijd voorwaarden zitten!