Oude promoties

Bet Builder LeoVegas

Maak je eigen weddenschappen met de Bet Builder van LeoVegas Sport. Met de Bet Builder kun je verschillende kansen combineren op één of meerdere wedstrijden op 1 wedformulier. Op die manier krijg je een hogere kans om meer te winnen als je juist voorspelt.

Bet Builder LeoVegas

Bet Builder van LeoVegas inzetten

Bijvoorbeeld: In de wedstrijd tussen PSV en Ajax voorspel je dat PSV zal winnen, Lozano zal scoren, en er zullen meer dan 7 hoekschoppen zijn. Met de LeoVegas Bet Builder kun je deze voorspellingen heel makkelijk op één wedformulier combineren. Je kunt de Bet Builder zowel voorafgaand aan de wedstrijd als tijdens de wedstrijd gebruiken (live wedden). Pak als nieuwe speler ook de Free Bet van €50 door op bovenstaande banner te klikken. Let wel op de voorwaarden.

Verschillende sporten

De Bet Builder is beschikbaar voor verschillende sporten, zoals voetbal, Formule 1, basketbal, ijshockey, American Football en meer. Je kunt de LeoVegas Bet Builder gebruiken voor verschillende weddenschappen, bijvoorbeeld het aantal schoten per team of speler, het aantal kaarten, ruststanden, en nog veel meer.

Combineer en win meer met Bet Builder

In het bovenstaande voorbeeld zie je dat we drie weddenschappen op één wedstrijd combineren. Stel nu dat de totale kansen 22.77 zijn en je besluit €10 in te zetten op deze Bet Builder. Als jouw voorspellingen uitkomen, win je €222.77 en maak je een nettowinst van €221.77. Elke weddenschap die je aan de Bet Builder toevoegt, zorgt voor hogere totale kansen. Omdat je met een relatief kleine inzet veel kunt winnen, zijn Bet Builders heel populair. Wil je ook de spanning van het combineren ervaren? Klik dan op de Bet Builder knop bij een wedstrijd naar keuze en maak jouw eerste combinatie voor een mooie winst!

BET BUILDER PLAATSEN

Zo gebruik je de Bet Builder:

  • Stap 1: Ga naar de Sport sectie van LeoVegas
  • Stap 2: Kies een wedstrijd of sportevenement naar keuze
  • Stap 3: Klik op Bet Builder op het wedformulier
  • Stap 4: Selecteer jouw weddenschappen en zie je kansen oplopen
  • Stap 5: Plaats je weddenschap en wacht de resultaten af!