Wedden op PSV Eindhoven

PSV is een traditionele top drie club uit het Zuiden van het land. De club uit Eindhoven speelt daarom bijna altijd mee om de prijzen. Bij voetbalweddenonline geven je wekelijkse reviews met de actualiteiten voor het wedden op PSV. Wij geven dan ook inzichten omtrent bepaalde blessures, sterke van de PSV-selectie en de vorm van de laatste tijd om de juiste bets te bepalen voor het wedden op PSV. Gezien de laatste decennia is de Brabantse ploeg enorm succesvol en behaalt om de paar jaar altijd wel een kampioenschap, dit maak het wedden op PSV altijd interessant en winstgevend. Bij onze betrouwbare online bookmakers vind je dan ook de beste quoteringen en bonussen als je een gokje wilt wagen op PSV.

PAK HIER JE GRATIS BONUS VOOR GOKKEN OP PSV EN DE EREDIVISIE!

Wedden op PSV Eindhoven historie

De historie van PSV gaat al terug naar het jaar 1910. Toen richtten de werknemers van Philips de voetbalclub namelijk op. De eerste wedstrijd werd dan ook niet geheel toevallig gespeeld op het terrein waar momenteel het Philips Stadion gelokaliseerd is. PSV werd voor het eerst kampioen van de hoogste Nederlandse klasse in het jaar 1929. Daarna volgde velen succes op nationaal- en internationaal gebied. Het eerste grote Europese succes van PSV werd behaald in het jaar 1988, toen won de Eindhovense ploeg onder leiding van Guus Hiddink namelijk de voormalig Europacup I.

voetbalwedden

In de jaren ’90 behaalde de Eindhovense ploeg velen kampioenschappen was het de eerste Nederlandse vertegenwoordiger in ‘93 van de hernieuwde versie van de Champions League die we nu kennen. In de latere periode kende PSV verschillende spelers die de stap naar de wereldtop maakte. Voorbeelden zijn natuurlijk de Brazilianen Romario en Ronaldo, maar ook de Belg Luc Nilis. Daarna zagen we Jaap Stam, Ruud van Nisterlooij, Ji-Sung Park transfereren naar grote internationale clubs.

Romario bij PSV

Live en mobiel wedden op PSV

Voor het wedden op PSV geven wij een selectie van de beste bookmakers omtrent het wedden op voetbal. Het inzetten op PSV kan direct via het live wedden. Alle weergegeven bookmakers bieden de optie om nog tijdens de wedstrijd aanpassingen te maken. Dit gaat natuurlijk handig en overzichtelijk via jouw mobiele telefoon of tablet. Inzetten op PSV en daarna nog kleine aanpassingen maken? Geen probleem! Bekijk ook welke welkomstbonussen die de verschillende bookmakers geven, dit kan jou een leuk extraatje opleveren voor het wedden op PSV en de Eredivisie. Vaak zijn er ook wekelijkse promoties die jou nog meer geld kunnen opleveren!

Wedden op PSV kampioen

Prijzenkast PSV

PSV is één van meest succesvolle clubs in de historie van het Nederlandse Eredivisie voetbal. Zoals eerder aangegeven werd Europees succes behaald door het winnen van de voormalig Europacup I in ’88. Enkele bekende spelers van die tijden waren. Ronald Koeman, Hans van Breukelen, Wim Kieft en Soren Lerby. Ook in de Eredivisie is PSV ook ongekend succesvol. De meest recente successen waren het winnen van de Nederlandse Eredivisie in 2015 en 2016 en ook de Johan Cruijff schaal in 2015 én 2016.