Mr Green boosts

Als je wilt wedden op PSV-Ajax kan je met de Mr Green boosts een mooie winst pakken als je erop gokt dat Ajax gaat winnen. De odds dat Ajax gaat winnen in Eindhoven waren 2.55*, maar je krijgt nu een notering van 50.00 als nieuwe klant! Dat zijn super boosted odds. En vergeet ook niet dat je ook nog 2 gratis weddenschappen van iedere €25 krijgt als welkomstbonus na je eerste storting van minimaal €20! De bookmakers van Mr Green geven voor een overwinning van PSV ook een notering van 2.55. Dus ze gaan ervan uit dat het een erg gelijk opgaande wedstrijd gaat worden in Eindhoven. Ajax heeft niets meer te verliezen, dus vuurwerk is gegarandeerd zondag!

Niet beschikbaar in jouw taalgebied. Kies een andere bookmaker!

Mr Green boosts voorwaarden

Als je gebruik wilt maken van deze Mr Green boosts moet je jezelf eerst snel en gemakkelijk aanmelden bij Mr Green. Dit neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Claim eerst je gratis welkomstaanbieding van €50 in de vorm van 2 gratis weddenschappen van €25. Let op dat je minimaal €20 moet storten om in aanmerking te komen voor deze aanbieding.

Mr Green 50 bonus

Na een succesvolle aanmelding worden de odds automatisch aangepast op je wedbriefje(betslip). Je krijgt dan de geweldige boosted odds van 50.00 in plaats van de standaard 2.55* notering. De maximale inzet is €1 voor deze aanbieding en alleen geldig voor nieuwe spelers die nog geen account hebben bij Mr Green. Deze aanbieding is alleen geldig voor de wedstrijd PSV-Ajax op 15 april 2018 met een single bet. Lees goed de overige voorwaarden door die altijd aan een bonus en boosted noteringen verbonden zijn. Dan kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Veel plezier met je Mr Green boosts en bonus voor het wedden op PSV-Ajax.

*Let op dat odds en noteringen constant kunnen veranderen!