Circus.nl promoties

Ajax PSV gratis weddenschap

Ontvang voor de topper in de Eredivisie Ajax PSV een gratis weddenschap tot €20 bij Circus.nl.

Circus.nl

Gratis weddenschap Ajax PSV favoriet

Als je gebruik wilt maken van deze mooie actie bij Circus Sport & Casino moet je eerst een account hebben. Aanmaken duurt enkele minuten en je kunt dan meteen profiteren van 1 van de 2 welkomst bonussen als nieuwe speler. Pak odds van 50x je inzet (maximale winst €50) of tot €250 aan free bets. Lees de voorwaarden op de site bij aanmelden en kies de beste bonus die het beste bij jou past.

Ajax PSV gratis weddenschap

Zondag om 16:45 begint de absolute topper van dit moment in de Eredivisie: Ajax-PSV. De Amsterdammers kregen wat commentaar de laatste weken voor hun slordige spel, maar staan wel trots bovenaan na de zeperds van PSV en AZ.  Wie is op dit moment de sterkste? De bookmakers zijn duidelijk.  Voor een overwinning van PSV krijg je 4.15 uitbetaald per ingelegde euro. Duidelijk de underdog dus. Ajax betaalt 1.78 uit en een gelijkspel levert je 4.20 op. Behoudt Ajax de koppositie, of hebben we na dit weekend een nieuwe koploper? Bet op Ajax – PSV en ontvang een 100% free bet tot wel €20, afhankelijk van jouw inzet! Ga je op zeker en zet je in op Ajax, of ga je toch voor de grote winst en zet je in op PSV of een gelijkspel? Wij denken dat de Brabanders een goede kans maken en dat kan jou leuke winsten opleveren.

Voorwaarden:

– Aleen voor spelers van 24 jaar en ouder

– Alleen single bets, prematch & live. De minimale odds zijn 1.30 en de maximaal te verdienen free bet €20.

– Accepteer jouw deelname voor de promotie in je betticket.

– De kwalificerende bet en de free bet zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden.

– De gratis weddenschap voor Ajax PSV (max. 1 per speler) zal automatisch worden ontgrendeld op het moment dat de kwalificerende bet volledig is afgerond.