Wedden op Grand Prix Formule 1 Zandvoort

Circuitpark ZandvoortDoor het succes van Max Verstappen zijn er heel wat Formule 1 fans bijgekomen in Nederland. Want het is nu eenmaal zo: als je wint hebt je vrienden. Veel mensen vragen hardop af of dat het haalbaar is om de Formule 1 in Zandvoort weer nieuwe leven in te blazen. Dat zou erg leuk zijn want dan kan je ook weer wedden op Grand Prix Formule 1 Zandvoort.

Wedden op Grand Prix Formule 1 Zandvoort haalbaarheid

Volgens Max Verstappen zelf zal er nog heel veel moeten veranderen voordat de Formule 1 in Zandvoort kan terugkeren. Hij ziet het dan ook nog niet zo snel gebeuren.

PAK HIER JE BONUS VOOR WEDDEN OP ALLE FORMULE 1 GRAND PRIX!

Bij demonstratie events van de Jumbo Racedagen op het circuit van Zandvoort ontstonden enorme files rondom het circuit park Zandvoort. Blijkbaar is het niet goed mogelijk om meer dan 100.000 Formule 1 fans op een goede manier naar het circuit van Zandvoort te krijgen.

Want wil je een Grand Prix organiseren, dan moet er echt wat worden gedaan aan de beperkte bereikbaarheid van Zandvoort. Maar wat zou het mooi zijn om de coureurs weer te zien strijden in de Tarzanbocht! De hoogste klasse van de motorsport kon je in het verleden 34 keer bewonderen in Nederland. Maar dat is lang geleden, want in 1985 was in Zandvoort de laatste race die overigens werd gewonnen door Niki Lauda. Het was destijds financieel niet meer haalbaar om een Grand Prix in Nederland te organiseren.

Max verstappen Jumbo racedagen

Update circuit

Als de Formule 1 terug wil keren naar Zandvoort zal dat een hele grote zak geld gaan kosten. Denk daarbij alleen al aan het moderniseren van het complete circuit. Maar circuit Zandvoort is zeker niet de enige optie in Nederland voor het organiseren van de Formule 1. Bekend is dat ook dat het TT-circuit in Assen onderzoekt wat de haalbaarheid van de Formule 1 daar is. Maar de huidige eigenaar van de Formule 1, Liberty Media, schijnt een voorkeur te hebben voor een straatrace in een de grote steden in Nederland. Dus zoals het er nu naar uitziet kan je in de nabije toekomst nog niet wedden op de Grand Prix Formule 1 Zandvoort. Check de complete kalender van de F1 2018 hier.