Wedden op Grand Prix F1 Spanje

In Spanje kan je op zondag 13 mei genieten van de vijfde Grand Prix Formule 1 van het seizoen 2018. De race in Spanje wordt verreden op het circuit de Barcelona-Catalunya waar Max Verstappen goede herinneringen aan heeft. Want daar boekte hij zijn sensationele eerste overwinning in de F1 als jongste coureur ooit. Wedden op Grand Prix F1 Spanje 2018 is natuurlijk mogelijk met mooie welkomstbonus! De dominantie van Mercedes lijkt dit jaar voorgoed voorbij wat voor meer actie en afwisseling op de baan zorgt.

PAK HIER JE BONUS VOOR WEDDEN OP DE FORMULE 1 VAN SPANJE EN MAX VERSTAPPEN!

Wedden op Grand Prix F1 Spanje 2018 favorieten

De laatste race in Baku, Azerbeidzjan was een er een waar nog veel over wordt nagepraat. Door de sensationele crash van de beide Red Bulls gaven ze een zekere vierde en vijfde plaats onnodig uit handen.

Wedden op Grand Prix F1 Spanje

Met het nodige geluk zagen we Lewis Hamilton zijn eerste zege van het seizoen pakken door een lekke band van Bottas. Toch is bij de bookmakers Sebastian Vettel met zijn Ferrari favoriet met een 2.40 notering voor een overwinning in Spanje. Lewis Hamilton van Mercedes wordt iets minder goed ingeschat met een 2.75 quotering. Op de vijfde en zesde plek zien we de beide Red Bull coureurs Verstappen en Ricciardo met een 10.00 uitbetaling*. Een mooie uitbetaling als een van de 2 kan stunten.

Hoogteverschil

Zoals de odds al aangeven wordt de kans klein geacht dat de Red Bulls een overwinning gaan pakken in Spanje, maar je weet maar nooit! Na het debacle in Baku zullen de onderlinge gevechten tussen Daniel Ricciardo en Max Verstappen wel een stuk minder fanatiek zijn verwachten wij. Voor de toeschouwers wordt het hopelijk weer een sensationele race op het heuvelachtige circuit de Barcelona-Catalunya. Met wedden op Grand Prix F1 Spanje wordt het live kijken van de 66 rondes durende race nog leuker en spannender. Dit kan natuurlijk zoals altijd bij Ziggo Sport. Meld je aan en pak je welkomstbonus bij de beste F1 bookmakers!

*Let op dat quoteringen constant kunnen veranderen!