Golden Goal NetBet Sport

Wekelijks stellen de bookmakers van NetBet Sport een serie van mooie wedstrijden samen genaamd Golden Goal. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf wedstrijden op te stellen. In het onderstaande voorbeeld speel je vanaf slechts €1 per wedstrijd. Voor deze serie dien je dus €6 in te leggen. Maar pak hier eerst je welkomstbonus bij NetBet Sport.

Golden Goal NetBet Sport

Golden Goal: win €1000 met €1 inleg!

Bij iedere wedstrijd heb je de optie om aan te geven of de thuisspelende ploeg wint, het een gelijkspel zal worden of de uitspelende ploeg wint. Wanneer met de zogenaamde ‘single bet’ alle voorspellingen goed hebt in de ‘mini’ competitie win je gegarandeerd de jackpot van €1000! De jackpot loopt steeds verder op wanneer er geen wekelijkse winnaar is. Mochten er binnen een categorie meerdere winnaars zijn, dan wordt de prijs opgesplitst tussen de prijswinnaars.

golden goal mini

Wanneer je niet geheel zeker bent van de een bepaalde wedstrijd bestaat er ook de mogelijkheid om een ‘double bet’ te plaatsen. Via deze bet zet je bijvoorbeeld in op een gelijkspel én op een overwinning van bepaalde teams. Deze extra wedoptie geeft je meer kans om de totale correcte scores te behalen, echter zullen de kosten van het inzetten dan ook gelijk hoger zijn. *Let er overigens ook op dat je maar gelimiteerd de ‘double bet’ en ‘triple bet’ optie kunt benutten.

Premier League en Europe systeemwedden

Via Golden Goal van NetBet Sport heb je mogelijkheid om ook nog op verschillende varianten te systeemwedden. Bij deze opties is het principe exact hetzelfde, je speelt simpelweg met meerdere wedstrijden in een bepaalde competitie.

golden goal europe

Wanneer je de Premier League optie speelt is het mogelijk om met 10 juiste voorspellingen gegarandeerd €8000 te winnen! Bij de Europe optie doen ze er nog een schepje bovenop, bij alle correcte voorspellingen geven zij maar liefst €20.000! Onderin zijn alle winstopties van elke competitie overzichtelijk weergegeven. Lees eerst de Netbet Sport review zodat je alles weet over deze betrouwbare bookmaker.