Wedden op the Masters golf

Wedden op the Masters golfVanaf aanstaande donderdag gaan de beste 87 golfers ter wereld weer strijden om de US Masters titel, het meest prestigieuze golf major toernooi. Helaas is Joost Luiten er niet bij dit jaar. Het zag er aan het begin van dit jaar nog goed uit voor de beste Nederlandse golfer na zijn overwinning op het Oman Open. Maar door een vervelende polsblessure is Joost niet van de partij in Augusta Georgia. Als je wilt wedden op the Masters golf kan dit wel op Tiger Woods. Kan de oude nr. 1 van de wereld weer een keer zijn ongekende klasse laten zien?

Wedden op the Masters golf favorieten

Tiger behoort zeker niet tot de favorieten, maar is wel een gevaarlijke outsider. In het verleden was hij een echte afmaker. Dus als hij er op zondag goed voor staat is alles mogelijk. Pakt hij misschien weer eens het groene jasje dat voor de winnaar klaarligt? Maar dan zal hij af moeten rekenen met de jongere generatie als Dustin Johnson, de huidige nummer 1 van de wereld. Of wordt het toch Justin Thomas, Jon Rahm, Jordan Spieth, Justin Rose, Bubba Watson, Hideki Matsuyama, Rory McIlroy, Ricky Fowler of Sergio Garcia? De spelers zitten allemaal dicht bij elkaar, dus kan er kan zomaar een dark horse gaan winnen die jou een mooie zak geld kan opleveren als je erop gokt. Je kan niet alleen op de winnaar inzetten. Er zijn diverse inzetmogelijkheden voor wedden op golf.

PAK HIER JE GRATIS BONUS VOOR GOKKEN OP THE MASTERS 2020 GOLF IN AUGUSTA!

Ian Poulter redt het net

De Engelse golfveteraan (42 jaar) Ian Poulter zal ook acte de precence geven in Augusta. Door zijn zege in het Houston Open heeft hij op de valreep een plaats in de Masters van deze week veroverd. Wint hij het toernooi dan kan je 61.00x je inleg terugkrijgen. Bij Mr Green hebben ze een mooie boosted odd: als Poulter in de top 5 finished krijg je 11.00 uitbetaald! Het zal zeker niet gemakkelijk worden op de moeilijke baan van de Augusta National. Door de jaren heen is de baan langer geworden omdat de pro’s steeds verder slaan met hun geavanceerde clubs. De greens zijn snel, en voor iedere speler een uitdaging. Zet ook in op de mooiste golfmajor en bekijk de rondes live op Ziggo Sport Golf of op de BBC. Bekijk hieronder vast een sfeerimpressie van de geweldige baan in Augusta.