Wedden op Rico Verhoeven-Badr Hari

Op 21 december 2019 komt er eindelijk het langverwachte gevecht Rico vs Badr in het Gelredome te Arnhem. Officieel heet dit topgevecht Glory Collision 2 Unfinished Business. Dit omdat het de tweede keer is dat Rico Verhoeven en Badr Hari gaan clashen. Het duurt dus nog even, maar voor wedden op Rico Verhoeven-Badr Hari tijdens Glory Collision 2 zijn al wel odds bekend bij de bookmakers.

PAK HIER JE SPORT WELKOMSTBONUS BIJ BETROUWBARE BOOKMAKER

wedden op Rico Verhoeven-Badr Hari Glory Collision 2

Wedden op Rico Verhoeven-Badr Hari favoriet

Als we naar de voorlopige odds kijken van de bookmakers is Rico Verhoeven de favoriet met een uitbetaling van 1.61 per ingelegde euro. Badr Hari is underdog met een 2.17 notering voor een overwinning in Arnhem.*

Zoals zo vaak bij de zwaargewichten kan er van alles gebeuren. Een goede klap of trap van deze gladiatoren kan een knock-out betekenen. Rico mag dan de favoriet zijn, maar Badr heeft nog steeds de knock-out power in zowel zijn handen als voeten. Wij denken wel dat hij het klusje in een van de eerste drie rondes moet klaren. Want het is gebleken dat Rico Verhoeven iedere keer over een betere conditie wist te beschikken in gevechten van 5 ronden.

Vorm Badr Hari

Wat iedereen zich afvraagt is natuurlijk wat de vorm van Badr Hari is? Want hij is ondertussen ook alweer 34 jaar oud. Zal hij klaar zijn voor de 30-jarige Rico na een schorsing van negentien maanden vanwege dopinggebruik? We hopen dat het niet zo een anticlimax wordt als in december 2016. Toen moest Badr Hari geblesseerd opgeven na een zeer hoopgevend begin in de tweede ronde. De mannen hebben alle twee indrukwekkende cv’s. Badr Hari: 106-13, 92 KO’s en Rico’ The King of Kickboxing ‘Verhoeven:55-10, 16 KO’s.

Dat het gevecht mega populair is blijkt wel uit de voorverkoop van de kaarten. Organisator Glory heeft zelfs een aantal grote bestellingen van kaarten voor het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in stadion Gelredome geblokkeerd. Dit omdat ze volgens Glory waren bedoeld voor wederverkoop, wat niet de bedoeling is. Toch zie je her en der dat er tickets worden aangeboden voor minimaal het dubbele als wat ze kosten. Laat je niet oplichten en koop ze gewoon bij Glory.

Wedden op Rico Verhoeven-Badr Hari overige partijen

Tijdens het schrijven van dit artikel is nog niet bekend wie er nog meer gaan vechten op 21 december in het Gelredome in Arnhem. We denken dat er nog genoeg leuke partijen bij komen zodat het wedden op Rico Verhoeven-Badr Hari tijdens Glory Collision 2 nog leuker en spannender wordt voor jou als kickboks liefhebber. Vergeet niet dat je als nieuwe klant een leuke welkomstbonus* kan verwachten. Ideaal om in te zetten op Rico of Badr Hari of op een van je andere favoriete vechters. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen op alle andere sporten als voetbal of Formule 1.

*Let op dat odds altijd kunnen veranderen en dat er aan bonussen altijd voorwaarden zijn verbonden.