Wedden op Nations League

Dit weekend geen clubvoetbal op het hoogste niveau, maar wel de UEFA Nations League met diverse mooie wedstrijden. Met wedden op Nations League kan je geld inzetten op bijvoorbeeld Nederland -Duitsland, Ierland-Denemarken, Macedonië – Liechtenstein en Polen – Italië. Dat kan met de beste odds en mooie welkomstbonus!

Wedden op Nations League favoriet

Als we naar Nederland-Duitsland kijken zijn de Duitsers favoriet met een 2.20 quotering versus 3.15 voor Nederland. Een gelijkspel betaalt je 3.45 uit. * We zijn benieuwd wie de winnaar gaat worden in deze nieuwe internationale voetbalcompetitie die om de 2 jaar zal worden gespeeld. Dit gebeurt tussen de 55 lidstaten van de UEFA. De winnaar zal bekend worden in 2019. De UEFA Nations League is een vervanging van de vriendschappelijke interlands tussen Europese teams.

Nederland Duitsland

Volgens ons een goede beslissing, want er staat toch meer op het spel dan bij de vrijblijvende vriendschappelijke potjes. Nu het je 4 divisies met minimaal 12 teams. Elke divisie heeft weer 4 groepen van 3 of 4 teams. De 4 groepswinnaars van Divisie A spelen in een oneven jaar van de titel. De eerste is in 2019. Deze competitie maakt wedden op de Nations League nog spannender met echte wedstrijden waar iets op het spel staat! Je kunt immers ook degraderen uit een groep. En dat wil geen enkel zichzelf respecterend voetballand. Dit geeft je heel veel opties voor wedden op voetbal.

Moeilijke divisie

Nederland zit in de hoogste divisie A met de beste tegenstanders als Duitsland, Portugal, België, Spanje, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Italië, Polen, IJsland, en Kroatië. Voor Nederland staat er zaterdag al veel op het spel als ze aantreden tegen de gevreesde Duitsers. Na het verlies tegen Frankrijk moet Nederland winnen van de Die Mansschaft om groepswinnaar te kunnen worden. Ze zijn dan ook niet voor niets de underdog voor wedden op de Nations League. Maar misschien kan het elftal van Ronald Koeman stunten tegen de mannen van Joachim Low. Koeman is ook duidelijk in zijn visie op deze wedstrijden in de UEFA Nations League. Het zijn geen oefenduels, en ze willen resultaat halen. Check alle andere beschikbare wedstrijden op de site van de UEFA of controleer ze bij je favoriete bookmaker.