Wedden op Grand Prix Formule 1 België

Na een welverdiende pauze van 4 weken kan het Formule 1 circus weer losbarsten in België op het circuit van Spa-Francorchamps. Natuurlijk zijn de Red Bulls ook weer van de partij in Wallonië. We zijn erg benieuwd of Max Verstappen kan stunten op zijn thuiscircuit. Of gaat hij het toch moeilijk krijgen met Vettel, Hamilton of zijn teammaat Daniel Ricciardo?

Niet beschikbaar in jouw taalgebied. Kies een andere bookmaker!

Wedden op Grand Prix Formule 1 België

Natuurlijk heb je weer diverse mogelijkheden om geld in te zetten op de F1 van België. Met wedden op Grand Prix Formule 1 België krijg je bij topbookmaker Mr Green zelfs 71x je inzet als Max weet te winnen! *

Favorieten wedden op Grand Prix Formule 1 België

De 2 absolute favorieten voor een overwinning op het circuit van Spa Francorchamps zijn Sebastian Vettel en Lewis Hamilton volgens de bookmakers. Max Verstappen is zeker geen favoriet en daarom krijg je een hele mooie aanbieding van bookmaker Mr Green. Mocht Max winnen dan krijg je 71x je inzet. Daarnaast krijg je als nieuwe klant ook nog €50 aan gratis weddenschappen na je eerste storting. * Maar je kan natuurlijk ook een andere weddenschap plaatsen met het bonusgeld dat je ontvangt van Mr Green als nieuwe klant.

Een stunt zit er misschien wel in want de Grand Prix van België is toch de thuisrace voor Max Verstappen die zelf half Belgisch is. Er zullen in ieder geval duizenden Belgen en oranjehemden zijn om hem aan te moedigen. En aangezien het een van de favoriete circuits van Max Verstappen is kunnen wij niet wachten tot de race van zondag. Wedden op Grand Prix Formule 1 België maakt ook jouw race extra spannend.

Tijd voor resultaat

Het zou wel fijn zijn als Max Verstappen weer iets kan laten zien in België. Want een achtste plaats is zijn beste resultaat tot nu toe in Spa-Francorchamps. Dit was al in 2015 toen hij nog voor het beloften team Toro Rosso reed. Toen werd er nog niet zo veel van hem verwacht, maar dat is nu anders. Max moet zijn beste prestatie op de F1 van België makkelijk kunnen verbeteren. Hopelijk zit het allemaal een beetje mee dit weekend en kan Max aan de hooggespannen verwachtingen voldoen. Maar er zit altijd een kans in dat de Renault motor weer tegen gaat sputteren of andere pech. Want dat is de charme van de Formule 1: op iedere plek van het circuit kan iets spectaculairs gebeuren.

*Maximale inzet voor de boosted odds is €1. De verbeterde odds worden automatisch geüpdatet na een succesvolle aanmelding bij Mr Green Sport. Alleen geldig voor nieuwe klanten. De aangegeven odds kunnen ieder moment veranderen! Lees de overige voorwaarden van de boosted odds en je bonus goed door voor je ze claimt.