Wedden op Feyenoord

wedden op FeyenoordBij voetbalwedden online geven wij jouw wekelijkse reviews voor het wedden op Feyenoord. Feyenoord is een traditionele top drie ploeg en dat maakt het wedden op Feyenoord natuurlijk erg interessant! We raden jou aan om te kijken naar de vorm van de afgelopen weken, sterkte van de Feyenoord selectie en eventuele blessures om zo de juiste voetbalweddenschap te maken.

Wekelijks wedden op Feyenoord

Wekelijks kun je inzetten op Feyenoord of op een van de vele wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. Wedden op Feyenoord in het KNVB-bekertoernooi, de Johan Cruijff schaal of in Europees verband is natuurlijk ook mogelijk! Wedden op voetbal blijf nu eenmaal een spannende en leuke bezigheid. En bij onze bookmakers kun je de beste quoteringen vinden voor het wedden op Feyenoord.

PAK HIER JE BONUS VOOR GOKKEN OP FEYENOORD EN DE EREDIVISIE!

Historie Feyenoord

De Rotterdamse volksclub kent een rijke historie en werd opgericht in het jaar 1908. Het eerste kampioenschap in de hoogste Nederlandse klasse werd 16 jaar na de oprichting behaald. Het eerste internationale succes werd behaald in het jaar 1970, toen won Feyenoord de Europa Cup I en de wereldbeker. Feyenoord speelt zijn wedstrijden nog steeds in dé voetbaltempel van Nederland, de Kuip. Statistisch gezien is de ploeg dan ook ijzersterk wanneer ze de thuiswedstrijden spelen voor het fanatieke legioen. Het wedden op Feyenoord is dus al een stuk interessanter met de gedachte dat een overwinning in de Kuip vaak al genoteerd staat bij de bookmakers.

live wedden op voetbal

Live wedden op Feyenoord

Wedden op een wedstrijd van Feyenoord gaat kan via veel verschillende wegen. Je zet simpelweg in op een enkele wedstrijd van Feyenoord. Hierin heb je nog de keuze om per helft óf zelfs nog live in te zetten op Feyenoord wanneer je kleine aanpassingen wilt maken. Wil je wedden op Feyenoord kampioen? Ook geen probleem. Onze streng geselecteerde bookmakers geven hierbij de beste quoteringen voor het inzetten op de eindstrijd van de Nederlandse Eredivisie.

Prijzenkast Feyenoord

Feyenoord kan nog steeds gezien worden als een van de meest succesvolle clubs in de Nederlandse Eredivisie met een rijke clubhistorie. Ze waren de allereerste Nederlandse voetbalclub die Europees succes wist te boeken door het winnen van de Europacup I in 1970. Feyenoord won in het San Siro van Milaan na verleningen met 2-1 van Celtic FC. Enkele bekende spelers van die tijd waren dan ook Coen Moulijn, Willem van Hanegem, Wim Jansen en Ove Kindvall. Een aantal maanden daarna won Feyenoord ook nog de Wereldbeker voor clubteams. Over twee wedstrijden won Feyenoord de cup tegen het Argentijnse Estudiantes.

Feyenoord kampioen

Andere Europese successen werden geboekt door het winnen van de UEFA Cup in 1974 en in 2002. De grote man van het behaalde UEFA Cup succes was Pierre van Hooijdonk met zijn belangrijke doelpunten gedurende het gehele UEFA Cup toernooi. Ook in de UEFA Cupfinale van 2002 die in de eigen Kuip werd gespeeld maakte hij twee doelpunten. Feyenoord won de UEFA Cupfinale uiteindelijk met 3-2 van Borussia Dortmund. Recente successen van Feyenoord zijn het winnen van de KNVB-beker in het jaar 2016, de Johan Cruijff Schaal in 2017 en het Landskampioenschap in 2017 waar de Feyenoord supporters 18 jaar op hebben moeten wachten.