Wedden op Voetbal

Wedden op België WK 2018

Het wereldkampioenschap 2018 is al een week onderweg met hoge verwachtingen voor de Rode Duivels. Na de eerste overtuigende poulewedstrijd tegen Panama lijkt het zelfvertrouwen alleen nog maar te groeien bij de Belgische nationale ploeg.

Bet777 bonus 150

De Belgen wonnen maar liefst met 3-0 en plaatsing voor de volgende ronde is dan ook een vrij realistisch streven. De volledig legale bookmaker Bet777 heeft in ieder geval veel vertrouwen in de Belgische selectie. Hierbij geeft het leuke quoteringen weg voor het wedden op België tijdens het WK 2018. Wanneer de Rode Duivels namelijk wereldkampioen weten te worden ontvang jij maar liefst negen keer jouw inzet bij deze bookmaker met een officiële vergunning van de Belgische Kansspelcommissie!

Wedden op België WK 2018

Wedden op België kansen

Laten we ondanks deze special van Bet777 niet te hard van stapel lopen. Maar het vertrouwen blijkt ook groot als het gaat om het voorspellen van de groep winnaar in Poule G. Samen met Engeland zal het hoogstwaarschijnlijk strijden om groep winst in Poule G. Toch heeft de bookmaker België getipt als nummer een van deze groep. Een interessante uitbetaling zal gegeven worden voor het wedden op België mocht het daadwerkelijk nummer een eindigen in de groep.

wk groep g

Individueel wedden

Ook kan er nog ingezet worden op individuele prestaties van de Rode Duivels. Zo hebben we kunnen zien dat Romelu Lukaku al in bloedvorm blijkt te zijn met de twee belangrijke punten tegen Panama. De voorspellingen zijn dat hij vrijwel zeker de meeste doelpunten gaat maken voor de nationale ploeg dit wereldkampioenschap. Mocht het zo zijn dat de Belgen inderdaad ver geraken in het WK toernooi. Dan zou het ook zomaar mogelijk zijn dat Romelu Lukaku zelfs topscorer van het WK toernooi kan worden. Een ontzettend hoge quotering wordt hierbij gegeven door bookie Bet777.

Wedden op België doelpuntenmakers kan overigens ook op andere toppers zoals Dries Mertens, Eden Hazard en Kevin de Bruyne. De uitbetaling hierbij zullen nog een stuk hoger liggen.

Wedden op België bonus

Aanmelden bij Bet777 gaat gemakkelijk en snel. Tevens zal je een leuke welkomstbonus ontvangen van maar liefst €150(lees goed de voorwaarden door voordat je een bonus claimt!). De bonus is onderworpen aan de bonusvoorwaarden van 777.be. Deze heeft een doorspeelvereiste van 4. Om aan de doorspeelvereiste te voldoen, moeten spelers hun bonus plaatsen op weddenschappen met een minimumquotering van 2.00 voor enkelvoudige weddenschappen en 1.50 per selectie voor combi weddenschappen (minimum 3 selecties). Bekijk hier de gehele review van deze betrouwbare en volledig legale Belgische bookmaker en casino aanbieder!