Wedden op Barcelona-Chelsea

Champions LeagueOp 14 maart spelen de twee topploegen FC Barcelona en Chelsea de tweede achtste finale in de Champions League. Gezien de odds is de Catalaanse ploeg dan de absolute favoriet voor het wedden op Barcelona-Chelsea. Gok je op Barca dan krijg je slechts 1.42 uitbetaald per ingelegde euro! Misschien interessant om op Chelsea te wedden met een 8.00 notering!

In het Camp Nou verdedigt Barcelona een 1-1 uitslag. In de vorige wedstrijd op Stamford Bridge scoorde, wie anders dan Barcelona icoon Lionel Messi, de late 1-1 gelijkmaker. Dit was tevens ook de eindstand. De eerdere 1-0 van Chelsea werd gemaakt door Willian Borges Da Silva. Hoewel Barcelona het meerdere van het balbezit had, wist het niet direct meer kansen te creëren. Ondanks het uitblijven van meerdere doelpunten heeft Barcelona nog steeds een betere uitgangspositie omdat Chelsea minimaal één doelpunt dient te maken om kwalificatie af te dwingen.

PAK HIER JE €50 BONUS VOOR GOKKEN OP BARCELONA-CHELSEA

Wedden op Barcelona-Chelsea voorbeschouwing

In de La Liga staat Barcelona nog steeds aan kop met een grote voorsprong op nummer twee Atletico Madrid. Het binnenhalen van het kampioenschap in de La Liga lijkt dan ook nog een kwestie van tijd. Ook dit weekend won Barcelona weer uit bij Málaga. De eindstand na 90 minuten was 0-2. De doelpunten werden gemaakt door Luis Suarez en Philippe Coutinho.

Wedden op Barcelona-Chelsea

Barcelona maakte in de vorige wedstrijd tegen Chelsea al het belangrijke uitdoelpunt waardoor het een gunstige uitgangspositie heeft voor de kwartfinale Champions League. De bookmakers verwachten dan ook dat Barcelona zich zal plaatsen gezien de odds voor het wedden op Barcelona–Chelsea.

Chelsea FC kan verrassen

Conte

Chelsea staat momenteel op een vijfde plek in de Engelse Premier League. De ploeg van Antonio Conte won afgelopen duel thuis op Stamford Brigde met 2-1 van Crystal Palace. De doelpunten werden gemaakt door Willian en Martin Kelly (eigen goal). De achterstand op nummer vier Liverpool betreft nu nog maar vier punten.

Voor Chelsea zal het een boost zijn dat concurrent Liverpool dure punten liet liggen. Een vierde plek geeft namelijk recht directe plaatsing voor de Champions League. Voor deze Champions League wedstrijd kijken wij ook ontzettend uit naar de tactiek van Chelsea. De ploeg zal moeten scoren in het Camp Nou. Barcelona lijkt de favoriet voor deze wedstrijd. Maar wanneer je inzet op een overwinning van de ploeg van Antonio Conte krijg jij een zeer gunstige uitbetaling(8.00!) voor het wedden op Barcelona-Chelsea!

Verder heeft Mr Green een leuke Price Boost. Dit is een Boosted Odd dat de Belg Eden Hazard gaat scoren in de reguliere speeltijd. Je krijgt hier maar liefst 5.00 voor uitbetaald per ingezette euro! Maar pak eerst je €50 welkomstbonus!