Wedden op Ajax

Ajax Amsterdam logoAjax kan gezien worden als de meest succesvolle voetbalclub van Nederland ooit, en dat maakt het wedden op Ajax ontzettend interessant. Bij voetbalwedden online geven wij wekelijkse reviews en tips om je beste bet te plaatsen voor het wedden op voetbal. Gokken op Ajax gaat gemakkelijk via de verschillende bookmakers die wij jou aanraden.

Wedden op Ajax gaat dan ook op iedere mogelijke competitie waarin ze actief zijn. Natuurlijk de Eredivisie, het KNVB Bekertoernooi, de Europa League of eventueel de Champions League. Ook is het zelfs mogelijk om te wedden op Jong Ajax dat actief in de Jupiler League, het tweede niveau van Nederland.

PAK HIER JE GRATIS BONUS VOOR GOKKEN OP AJAX EN DE EREDIVISIE!

Historie wedden op Ajax

De Amsterdamse club werd opgericht in het jaar 1900 en behaalde het eerste officiële succes in 1918, toen werd namelijk het eerste kampioenschap behaald in de hoogste Nederlandse klasse. In de tijden die daarna volgenden bleef Ajax geschiedenis schrijven. Het was in het jaar 1934 dat Ajax haar legendarische stadion ‘De Meer’ opende. In dit stadion speelden legendes zoals Johan Cruijff, Sjaak Swart, Johan Neeskens, Piet Keizer en Marco van Basten.

Ajax 1971

Daarna volgde natuurlijk nog meer successen met als voorbeeld het winnen van de Champions League finale in ’95. Het Ajax van toen werd ook wel de gouden generatie genoemd. Patrick Kluivert scoorde hierbij de late winnende treffer tegen AC Milaan. In dat jaar werd overigens ook nog de UEFA Super Cup en de Wereldbeker voor clubteams gewonnen.

Mobiel en live wedden op Ajax

Ajax heeft nog steeds het meeste gewonnen landstitels op zijn naam staan in de Nederlandse Eredivisie. Dat gegeven feit maakt het wedden op Ajax nog steeds ontzettend aantrekkelijk. Wil je dan ook wedden op een kampioenschap van Ajax? Via onze geselecteerde bookmakers geven we de beste welkomstbonussen en hoogste quoteringen voor het wedden op alle competities. Ook live wedden via jouw mobiel of tablet is mogelijk. Plaats nog snel even je laatste bet onderweg, of doe nog een kleine aanpassing tijdens de wedstrijden. En dat allemaal in de palm van je hand met je favoriete smartphone als de iPhone of een van de moderne Android toestellen.

eredivisie wedden

Wedden op Jong Ajax

Het is het ook mogelijk om te wedden op Jong Ajax dat speelt in de Jupiler League. Deze wedstrijden zijn ontzettend leuk om te volgen omdat jij zo de potentiele toptalenten van Ajax al aan het werk kan zien. Ook geven de bookies vaak verassend gunstige quoteringen voor het wedden op de Jupiler League omdat het vaak lastiger te voorspellen is wie nou juist de titelfavoriet, of zelfs eventuele subtopper van de competitie is. Want dat is het mooie van wedden op voetbal, bijna iedere dag kan je wel op een wedstrijd geld inzetten van zowel de binnenlandse- als buitenlandse competities.